Consultanță Gratuită

EvenTree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente

EvenTree este cea mai mare și renumită agentie de planificare a evenimentelor, cu cei mai consacrati si experimentati  event planneri și parteneri din industrie.

Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și totodată pentru a ne ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.

Ne dorim să vă oferim cele mai bune opțiuni și servicii pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră este un succes.

Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului,  care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra  și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.

Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea  vizionarilor  pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele, cat si  invitatii gratuite la workshop-uri perioadice dedicate evenimentelor, organizate de EvenTree.

Eventree

Suntem specializați în găsirea locațiilor potrivite și a furnizorilor de servicii conexe care reflectă povestea dumneavoastră și oferă experiențe de neuitat.

Prin serviciul nostru GRATUIT de consultanta, vei primi suport si indrumare de cea mai mare calitate. 

Aveți încredere în noi și beneficiați de serviciile noastre gratuite, în care puteți avea deplină încredere.

Increderea dumneavoastră este esențială pentru noi, și vom face tot posibilul să câștigăm respectul și satisfacția dumneavoastră.

Suntem parteneri cu o varietate de locații deosebite, care se potrivesc oricărui buget și preferințe ale clienților noștri.

Indiferent dacă doriți o atmosferă romantică, o locație în natură sau un spațiu elegant în oraș, vă putem ajuta să găsiți locația perfectă pentru evenimentul dumneavoastră de vis.

La EvenTree, ne asigurăm că partenerii noștri sunt furnizorii de top* din industrie, avand astfel calitatea serviciului final. 

Colaborăm cu furnizori flexibili pentru a ne adapta nevoilor fiecărui client.

Înțelegem cât de important este evenimentul dumneavoastră și ne dorim să facem din el o experiență memorabilă. Cu bucurie, vă punem la dispoziție serviciile noastre gratuite pentru a vă ajuta să alegeți locația ideală și serviciile conexe necesare.

Dacă doriți să aflați mai multe sau să începem planificarea evenimentului dumneavoastră de vis, vă invităm să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dumneavoastră!

Nu mai sta pe ganduri! Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum iti putem ajuta sa organizezi evenimentul tau!

 

Doresc recomandare