Colonial Club Snagov

Ilfov, Snagov, Strada Aleea Nufarului Nr. 1B, Snagov Sat, Ilfov, 077165, Romania
Descriere

Snagov Club îți oferă cadrul perfect pentru amintirile unor petreceri de neuitat. Farmecul natural al lacului și al împrejurimilor, decorul somptuos al Pavilionului de pe Lac și al pontonului adiacent, eleganța festivă a Restaurantului Venețian, șarmul Grădinii Versailles, intimitatea Salonului Britanic sau a celui Francez, efervescența din jurul piscinei-bar sunt tot atâtea decoruri dintre care îți poți alege pe cel mai potrivit, în funcție de amploarea și tema evenimentului dorit.

 

Rezervă cameră

 
 

Evenimente private

Snagov Club îți oferă cadrul perfect pentru amintirile unor petreceri de neuitat. Farmecul natural al lacului și al împrejurimilor, decorul somptuos al Pavilionului de pe Lac și al pontonului adiacent, eleganța festivă a Restaurantului Venețian, șarmul Grădinii Versailles, intimitatea Salonului Britanic sau a celui Francez, efervescența din jurul piscinei-bar sunt tot atâtea decoruri dintre care îți poți alege pe cel mai potrivit, în funcție de amploarea și tema evenimentului dorit.

Pentru o nuntă de mare efect, îți punem la dispoziție mai multe posibilități, din care să alegi și să combini spațiile, conform numărului de invitați și de sezon:

 

 


Profesioniștii noștri cu peste 30 de ani de experiență îți stau la dispoziție pentru:

 

  • conceperea de comun acord a unui meniu care să-i impresioneze și pe cei mai exigenți dintre invitații tăi;
  • consiliere din partea unui organizator de evenimente profesionist cu privire la toate detaliile evenimentului (decorare amplasament, aranjament mese, flori și multe altele);
  • regim preferențial la cazare în camerele hotelului;
  • transportul oaspeților de la București sau aeroport și înapoi;

 


Vom face tot posibilul să te ajutăm să preîntâmpini și să rezolvăm împreună toate aspectele neprevăzute, astfel încât cea mai frumoasă zi din viața ta să nu fie umbrită de nimic.
 

Pentru nunți, botezuri, aniversări și alte evenimente personale, îți prezentăm câteva idei care s-au dovedit de succes:

 

  • serviciul religios la bisericile din zonă;
  • sosirea oaspeților la Snagov Club cu vaporașul;
  • acostarea direct pe ponton, primire fastuoasă pe malul lacului;
  • desfășurarea evenimentului într-una sau mai multe dintre locațiile noastre.

 


Lasă-ți imaginația să aleagă și pe noi să iți dăruim momentul!

 

Dacă îți place să fii nonconformist, invită-ți prietenii la un pool-party!

Piscina-bar de la Snagov Club poate fi epicentrul unei petreceri senzaționale, cum nu s-a mai văzut! Barul are o capacitate de 40 de locuri, la care se pot adauga incă aproape 100, de jur-împrejurul piscinei, printre palmieri și flori parfumate. Lumânările din tortul aniversar vor fi acompaniate de luminile vesele ale torțelor și felinarelor, toate înmulțite de reflexiile dulci ale apei cristaline.

După o petrecere splendidă, care poate dura până în zori, tu și prietenii tăi vă puteți odihni în camerele noastre luxoase, cu paturi confortabile (dintre care multe au terase care dau direct spre piscină) sau vă putem pune la dispoziție autocarul și cele 2 minibuze din dotare pentru a vă conduce la București.

Capacitate
Tipuri petreceri
Baby shower
Bal
Banchet
Botez
Corporate
Cununie
Majorat
Nunta
Petrecere copii
Petrecere privata
Petrecere Aniversara
Facilitati
Gradina
Meniu flexibil
Parcare
Piscina
Wi-Fi
Genuri muzicale
Servicii
Aranjamente florale
Barbeque
Candy bar
Cazare
Ceremonie in aer liber
Ciorba de potroace
Cofee Break
Event planner
Fruit Bar
Lemonade bar
Lumini ambientale
PhotoCorner
Produse fara gluten / BIO
Sangria bar
Schela lumini
Servicii Hostess
Servicii paza
Torturi personalizate
Artificii exterior
Artificii interior
Meniu personalizabil
Cabina 360
Cheese Bar
Cigar & Cognac Bar
Cigarette corner
Decor ponton
Gelato Bar
Gheata carbonica
Ponton
Prosecco Bar
Rom corner & trabuc corner
Sushi Bar
Terase
Valet parking
Wine tasting corner
Jocuri lumini
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare