Jubile Pipera

By Jubile Concept

Bucureşti, Bucuresti
Descriere

Un design elegant si functional, inspirat din tehnologia actuala, cu linii drepte si forme geometrice.

Noutatea saloanelor consta in faptul ca acestea au pereti mobili, astfel incat sa poata acomoda, in functie de nevoie, pana la 1.000 de persoane intr-o singura sala grandioasa, fara coloane sau stalpi.

Partea fascinanta a Jubile Concept este gradina spatioasa care este intr-un perfect echilibru cu piscina si care creeaza zona ideala pentru socializare sau evenimente in aer liber.

Spune DA intr-un cadru de poveste! Alege sa va uniti destinele intr-un cadru natural deosebit, cum doar in filme ai vazut. Fie in gradina, pe pajistea verde sau langa piscina, vei avea parte de un spatiul de vis cu aranjamente si decoratiuni spectaculoase, pentru ziua ta de neuitat.

Verighetele sunt simbolul iubirii eterne, implinita si nemarginita, a vietii in doi.De aceea, Jubile The Ballroom iti ofera verighetele cadou!

✓ Piscina;
✓ Gradina de peste 4000mp;
✓ Parcare;
✓ Serviciu Wedding Planner – gratuit;
✓ Fara taxa ospatari;
✓ Fara chirie sala;
✓ Degustare gratuita inainte de semnarea contractului;
✓ Bucatarie proprie;
✓ Meniuri personalizabile;
✓ Meniuri pentru vegetarieni

Fiecare cuplu viseaza la o nunta perfecta, de basm, o petrecere impresionanta care sa ramana in amintirea invitatilor. Un eveniment atat de important implica o planificare atenta dar si investitii intelepte.

Suplimentar, stim că organizarea nunții pune de cele mai multe ori foarte multă presiune pe miri … ce aranjamente să alegem, unde cazăm invitații, cum alegem candy bar-ul sau la ce make-up artist să-mi fac programare? Sunt o mulțime de întrebări și alegeri de făcut care te pot stresa peste măsură. 

Jubile The Ballroom vine cu un pachet nou, GRATUIT, care să îți ușureze alegerile și să te elibereze de stresul organizării evenimentului. Vrem să-ți transformăm nunta într-un adevărat fairy tale și îți punem la dispoziție furnizori verificați, profesioniști, care au experiență și care te vor ajuta în luarea celor mai bune decizii. 

Astfel, tu te poți bucura de nunta ta, care va avea numai momente de emoție și fericire, cea mai frumoasă zi din viața ta!

Capacitate
Capacitate eveniment 270
Capacitate minima 150
Tipuri petreceri
Baby shower
Botez
Cununie
Nunta
Facilitati
Gradina
Meniu flexibil
Muzica tare dupa ora 22
Piscina
Genuri muzicale
Servicii
Aranjamente florale
Barbeque
Candy bar
Ceremonie in aer liber
Ciorba de potroace
Event planner
Fruit Bar
Lemonade bar
Servicii Hostess
Cheese Bar
Cigar & Cognac Bar
Gelato Bar
Prosecco Bar
Sushi Bar
Wine tasting corner
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Oferta Nunta
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare