Domeniu Greaca

Giurgiu, Giurgiu, Str Mesteacanului, Giurgiu
Descriere

Bine ați venit la Domeniul Greaca!

În peisajul idilic al naturii pure, o doză de prospețime multisenzorială este promisiunea cu care te surprindem în orice anotimp. Apusuri magice și proaspete răsărituri infuzează diafane mărturii la cele mai prețioase momente care celebrează iubirea și viața.

Aici fiecare zi este o sărbătoare, pecetluită de semnătura unui loc contemporan rafinat și elegant, care asigură priveliști uimitoare peste explozia naturii până la orizont.

Suntem artizanii celor mai frumoase petreceri și evenimente, cu scenarii elaborate la nivel de artă culinară, ambientală, peisagistică din pasiune pentru ospitalitate, respect pentru natură și prețuire pentru oameni!           

Resortul Domeniul Greaca funcționează într-o locație superbă, dispusă pe un domeniu natural cu o suprafață de 12 hectare și se află la 7 km de liziera Dunării și doar 50 minute de București, în localitatea GREACA, din județul Giurgiu.

Cea mai apreciată locație pentru petreceri private, nunți, botezuri, cununii în aer liber (pe pajiștea verde sub cupola decorativă), petreceri ale burlacilor la piscină, aniversări în familie, majorate și banchete pentru tineri și adolescenți.

Evenimente în feeria naturii, lângă București. Celebrăm momentele speciale, dragostea, familia, prietenii și viața într-o locație superbă, care dă sens festivităților într-un cadru pitoresc, cu scenarii elaborate la nivel de artă culinară, ambientală, peisagistică.

Viața este mai frumoasă când împarți bucuria unui eveniment special cu cei dragi. File de poveste scrise în cartea vieții și amintiri gravate în inimă!

 

A fost odată ca niciodată ...

Situat la 45 km de Bucureşti, în județul Giurgiu, complexul DOMENIUL GREACA se întinde pe o suprafață de 12 hectare și este aflat foarte aproape de intrarea în localitatea Greaca.

Conform legendei, localitatea a primit numele de la Hanul „La Grecoaica cea frumoasă”, aflat în proprietatea unei frumoase grecoaice care deținea și moșia din localitate, în urmă cu sute de ani.

Resortul include un conac cu arhitectură neo-românească, un restaurant cu bucătărie românească, mediteraneană și internațională, zonă grătar și barbeque, două piscine exterioare, loc de joacă pentru cei mici, terase outdoor, pajiște verde cu vegetație luxuriantă, zonă de cununii în aer liber, parcare auto cu cca. 300 locuri la exterior (cu stație încărcare vehicule electrice).

Conacul dispune de 12 camere şi 1 apartament pentru cazare de tip pensiune cu 5 Margarete, 10 apartamente și 4 camere de închiriat în regim hotelier la Casa Greaca, într-o oază de liniște și relaxare.

Viața este mai frumoasă când împarți bucuria unui eveniment deosebit cu cei dragi.

Alege să organizezi evenimentele speciale din viață într-o oază de liniște, în natură, înconjurați de un decor feeric și atmosferă de basm. Pentru a face evenimentul tău de neuitat, la Domeniul Greaca îți punem la dispoziție o echipă tânără și profesionistă, meniuri culinare deosebite, facilități speciale, confort, logistică și posibilitatea personalizării evenimentelor în funcție de preferințe.

Pentru toate variantele de mâncare se pregatesc meniuri personalizate pentru acei invitați care adoptă meniuri speciale (vegetarian, de post, alergii, etc).

Ne bucurăm împreună de reușita evenimentului tău.

 

Capacitate
Capacitate eveniment 450
Capacitate minima 120
Tipuri petreceri
Baby shower
Botez
Cununie
Nunta
Facilitati
Gradina
Meniu flexibil
Parcare
Piscina
Genuri muzicale
Servicii
Aranjamente florale
Barbeque
Candy bar
Cazare
Ceremonie in aer liber
Ciorba de potroace
Event planner
Fruit Bar
Lemonade bar
Produse fara gluten / BIO
Servicii Hostess
Servicii paza
Torturi personalizate
Artificii exterior
Cheese Bar
Cigar & Cognac Bar
Cigarette corner
Decor ponton
Gelato Bar
Gheata carbonica
Ponton
Prosecco Bar
Rom corner & trabuc corner
Sushi Bar
Wine tasting corner
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Oferta Nunta
Oferta Botez
Oferta Cununie
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare