Jubile Forest

By Jubile Events

Ilfov, Snagov, Snagov 077050
Descriere

Visezi la o eveniment pe malul lacului? Noua locatie Jubile, aflata in Padurea Snagov, chiar pe malul lacului, este cadrul perfect pentru un eveniment asa cum ai visat. Un decor spectaculos si experiente unice pentru tine si invitatii tai.

 

Avantaje Jubile:

✓ Fara taxa de ospatari;
✓ Fara chirie sala;
✓ Fara alte costuri suplimentare;
✓ Furnizor al Casei Regale a Romaniei;
✓ 11 locatii cu capacitati diferite si design unic.
Capacitate
Capacitate eveniment 350
Capacitate minima 150
Tipuri petreceri
Baby shower
Botez
Cununie
Nunta
Facilitati
Gradina
Meniu flexibil
Muzica tare dupa ora 22
Padure
Parcare
Genuri muzicale
Servicii
Aranjamente florale
Barbeque
Candy bar
Ceremonie in aer liber
Ciorba de potroace
Event planner
Lemonade bar
Produse fara gluten / BIO
Servicii Hostess
Torturi personalizate
Artificii exterior
Cheese Bar
Cigar & Cognac Bar
Gelato Bar
Prosecco Bar
Sushi Bar
Wine tasting corner
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare