Le Charme

Ilfov, ilfov, Strada Speranței 80, Bragadiru 077025
Descriere

Concept

Atunci când vorbim de evenimente de anvergură, Le Charme Ballroom Events se regăsește în top-ul preferințelor celor care doresc să organizeze o petrecere privată. Între prieteni, o aniversare sau o reuniune alături de colegi, poate un eveniment restrâns sau de bussiness, orice îți poți imagina, noi îl transformăm în realitate, la cel mai înalt standard estetic și calitativ. Dorința ta reprezintă începutul călătoriei spre destinația mult dorită, iar noi suntem aici să te ghidăm pas cu pas și să conturăm alături de tine evenimentul perfect. Scriem o poveste unică împreună, pe care fiecare invitat și-o va aminti cu zâmbetul pe buze. Noi suntem deja pregătiți pentru linia de finish, te așteptăm să ciocnim împreună paharele pentru un moment extraordinar, alături de oamenii tăi dragi.

 

Despre noi

Situat in Bragadiru, LE CHARME reprezinta cadrul ideal pentru nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, baluri de absolvire, seminarii si conferinte. LE CHARME va pune la dispozitie un salon spatios, cu dotari de ultima generatie, precum si o echipa de profesionisti creativi si flexibili. Acestia vor sta cu placere la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura atat confortul si relaxarea, cat si reteta unui eveniment de neuitat.

 

Traieste clipe de neuitat

Echipa cu peste 15 ani experienta in organizarea evenimentelor;

Bucatarie proprie;

Sistem climatizare;

Lumini ambientale;

Ringuri de dans generoase;

Saloane renovate recent, cu terase proprii si loc de fumat acoperit;

Parcare gratuita clienti;

 

Meniurile noastre

Arta culinară pe care o preparăm în bucătaria noastră întrunește o varietate de delicii și culturi gastronomice din toate colțurile lumii, la care adăugăm ingredientele unei rețete de succes: pasiune, creativitate și… puțin farmec

 

 

Capacitate
Tipuri petreceri
Baby shower
Bal
Banchet
Corporate
Cununie
Majorat
Nunta
Petrecere copii
Petrecere privata
Petrecere Aniversara
Facilitati
Genuri muzicale
Servicii
Aranjamente florale
Event planner
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare