Marble Hall

Bucureşti, Bucuresti, Piața Presei Libere București
Descriere

Suntem aici pentru a vă materializa chiar și cea mai exigentă dorință. Sala de Marmură este o locație impunătoare cu un stil arhitectural aparte. Atât holul cât si salonul principal au peste 9 metri înălțime și pot găzdui un număr de până la:

  • 400 de persoane pentru evenimentele de tip nuntă
  • 600 de persoane pentru evemimentele de tip conferință
  • 1400 de persoane pentru evenimentele de tip standing (concerte, spectacole, petreceri private și nu numai)

În spatele cortinei Sălii de Marmură stă o echipă formată din adevărați profesioniști în organizarea de evenimente. Cu un istoric vast in industrie, vă putem crea nu numai un eveniment bine realizat, ci un pachet de emoții și culoare care garantat va fi păstrat în memoria invitaților pentru mult timp. Cu experiența din concerte, dineuri, corporate-uri, nunti, botezuri si petreceri private de dimensiuni mari (atât design de eveniment cât și know-how-ul părții tehnice), putem crea un adevărat spectacol din orice ocazie. Tu decizi cum vrei să arate, fie că e nuntă sau botez, fie că dorești a organiza altfel de eveniment, noi îți putem fi alături pe tot parcursul călătoriei și te putem îndruma spre a lua deciziile corecte.

Servicii Sala de Marmură

cu titlu gratuit


Parcare gratuită

Salonul nostru dispune de peste 100 de locuri de parcare fără plată, chiar în fața locației.


Hostess de întâmpinare

Pentru că liniștea dumneavoastră este pe primul loc, vă oferim hostess de direcționare pentru întâmpinarea invitaților și pentru însoțirea acestora la mese, facandu-vă pe dumneavoastră să vă bucurați mai mult de seara specială.


Personal pază privată

Pentru că siguranța dumneavoastră este pe primul loc, vă punem la dispoziție personal specializat în securitate.


Garderobă

Pentru a păstra eleganța sălii și pentru confortul superior al invitaților, vă punem la dispoziție o garderobă încăpătoare pentru depozitarea atât a articolelor vestimentare, cât și a oricăror alte bagaje.


Opis de întâmpinare

Pentru a scuti de orice nedumerire invitații în legătură cu așezarea la masă, vă punem la dispoziție opis de întâmpinare cu numele fiecărui invitat și schema meselor unde sunt repartizați acestia.

Șampanie de întâmpinare

Pentru o primire călduroasă, vă punem la dispoziție pahare cu șampanie pentru a întâmpina fiecare invitat.

Aranjamente florale mese

Vă oferim aranjamente florale atât la masa de prezidiu, cât și pe fiecare masă a invitaților.

Manager de evenimente

Pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de seara specială, un manager de eveniment vă va acompania pe întrega durată a evenimentului, având grijă ca totul să decurgă conform asteptarilor dumneavoastră.


Căsuță de dar

Căsuța de dar este de asemenea de nelipsit, scutindu-vă pe dumneavoastră de o grijă în plus.

Capacitate
Tipuri petreceri
Bal
Banchet
Botez
Corporate
Cununie
Majorat
Nunta
Petrecere privata
Facilitati
Genuri muzicale
Servicii
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare