Palatul Noblesse

Bucureşti, Bucuresti, Str. Sfiintilor, Nr. 7 Sector 2 Mun. Bucuresti
Descriere

Evenimentele proprii ale Palatului Noblesse

Palatul Noblesse, fosta reședință boierească de secol XIX, din centrul Bucureștiului, complet restaurată și readusă la viață, este astăzi unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, cu un concept unic în Europa, creat să aducă oamenii împreună într-o oază de stil eclectic, dedicată celor mai elegante și unice evenimente de succes.

Și pentru că am creat un univers de vis unde am reînviat o lume de mult apusă, aducând în prezent din farmecul și eleganța nobilă de secol XIX, ridicând ștacheta la cel mai înalt standard, am conceput, creat și organizat unele dintre cele mai apreciate evenimente de artă, cultură și socializare.

Prin conceptul de evenimente proprii create, vrem să te introducem în atmosfera plină de emoții a palatelor de altădată, unde, pentru câteva ore, să te transpunem într-un ambient ce va părea extras realmente din acea perioadă.

 

Acest Lifestyle Palace este un spațiu dedicat eleganței clasice, impunator și fascinant prin fiecare detaliu architectural, care se găsește în sălile sale, dar unde tehnologia modernă este  integrată perfect. Fiecare încăpere a Palatului Noblesse a fost amenajată pentru a fi locul perfect pentru evenimente exclusiviste, corporate, culturale, mondene sau cursuri de perfecționare. 

Toate încăperile sunt dotate cu echipamente audio performante, iar echipa noastră profesionistă îți stă la dispoziție fie pentru consultare de specialitate în organizarea de evenimente, fie pentru a organiza în totalitate evenimentul într-un mod original, care să te reprezinte.

Palatul Noblesse este o clădire monument istoric datând din 1881 cu un rol multifuncțional, care a fost complet restaurată, consolidată și amenajată, fiind redată astfel patrimoniului cultural și arhitectural bucureștean.

Descoperă eleganța Palatului Noblesse ✨????️
Când vine vorba de evenimente de neuitat și rafinate, salile Palatului Noblesse sunt alegerea perfectă! Situate în inima orașului, aceste spații uimitoare combină istoria bogată cu luxul modern pentru a crea un cadru unic pentru orice ocazie specială.
✨ Eleganță regală
✨ Diversitate
✨ Servicii personalizate
✨ Bucătărie gourmet
 
În lumea noastră plină de rafinament și eleganță, fiecare eveniment se transformă într-un eveniment memorabil.
Palatul Noblesse este gazda unor povești de iubire ce prind viață într-un decor parcă desprins din basme.
Într-o lume în continuă mișcare, noi oferim un refugiu al eleganței clasice, unde dragostea este celebrată în toată splendoarea sa.
Vino și alătură-te poveștilor noastre, în care fiecare cuplu își scrie propria sa poveste de iubire.
Capacitate
Tipuri petreceri
Baby shower
Botez
Corporate
Cununie
Nunta
Petrecere privata
Petrecere Aniversara
Facilitati
Gradina
Genuri muzicale
Servicii
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare