Salon Francez

By Colonial Club Snagov

Ilfov, Snagov, Strada Nufarului Nr. 1B, Snagov Sat, 077165, Ilfov, Romania
Descriere

Evenimente private

Snagov Club îți oferă cadrul perfect pentru amintirile unor petreceri de neuitat. Farmecul natural al lacului și al împrejurimilor, decorul somptuos al Pavilionului de pe Lac și al pontonului adiacent, eleganța festivă a Restaurantului Venețian, șarmul Grădinii Versailles, intimitatea Salonului Britanic sau a celui Francez, efervescența din jurul piscinei-bar sunt tot atâtea decoruri dintre care îți poți alege pe cel mai potrivit, în funcție de amploarea și tema evenimentului dorit.

 

Dacă preferi o ambianță caldă și intimă, ai la dispoziție Salonul Britanic, de 40 de locuri și Salonul Francez, de 38 de locuri. Canapeluțele și scaunele confortabile, vederea spre piscină sau către grădină, muzica susurând discret încurajează discuțiile amicale sau serile romantice.

 

Profesioniștii noștri cu peste 30 de ani de experiență îți stau la dispoziție pentru:

 

  • conceperea de comun acord a unui meniu care să-i impresioneze și pe cei mai exigenți dintre invitații tăi;
  • consiliere din partea unui organizator de evenimente profesionist cu privire la toate detaliile evenimentului (decorare amplasament, aranjament mese, flori și multe altele);
  • regim preferențial la cazare în camerele hotelului;
  • transportul oaspeților de la București sau aeroport și înapoi;

 


Vom face tot posibilul să te ajutăm să preîntâmpini și să rezolvăm împreună toate aspectele neprevăzute, astfel încât cea mai frumoasă zi din viața ta să nu fie umbrită de nimic.

 

Capacitate
Tipuri petreceri
Baby shower
Bal
Banchet
Botez
Corporate
Cununie
Majorat
Nunta
Petrecere copii
Petrecere privata
Petrecere Aniversara
Facilitati
Gradina
Meniu flexibil
Parcare
Piscina
Wi-Fi
Genuri muzicale
Servicii
Aranjamente florale
Barbeque
Candy bar
Cazare
Ceremonie in aer liber
Ciorba de potroace
Event planner
Fruit Bar
Lemonade bar
Produse fara gluten / BIO
Sangria bar
Servicii Hostess
Servicii paza
Torturi personalizate
Meniu personalizabil
Cheese Bar
Cigar & Cognac Bar
Cigarette corner
Decor ponton
Gelato Bar
Gheata carbonica
Ponton
Prosecco Bar
Rom corner & trabuc corner
Sushi Bar
Valet parking
Wine tasting corner
Jocuri lumini
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare