Salon Iris

By Ballroom Ferdinand

Bucuresti, Șoseaua Pantelimon 33-35, București
Descriere

Salon de Evenimente Iris are capacitate de 110 locuri, mese rotunde, scaune chiavari, ring de dans, climatizare. Este un spatiu modern, de o eleganta fina, perfect pentru organizare de nunti, botezuri sau petreceri corporate.

 

Ballroom Ferdinand este un centru de evenimente modern si elegant care asigura cadrul ideal pentru desfasurarea evenimentelor deosebite din viata si activitatea dumneavoastra:
– nunti;
– botezuri;
– receptii;
– petreceri corporate;
– conferinte;
– seminarii;
– lansari de produse, etc.

Capacitate
Tipuri petreceri
Baby shower
Bal
Banchet
Botez
Corporate
Cununie
Majorat
Nunta
Petrecere copii
Petrecere privata
Petrecere Aniversara
Facilitati
Meniu flexibil
Genuri muzicale
Servicii
Aranjamente florale
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Oferta Nunta
Oferta Botez
Taxe
Taxa ospatari

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare