Salon Venetian

By Colonial Club Snagov

Ilfov, Snagov, Strada Nufarului Nr. 1B, Snagov Sat, 077165, Ilfov, Romania
Descriere

Evenimente private

Snagov Club îți oferă cadrul perfect pentru amintirile unor petreceri de neuitat. Farmecul natural al lacului și al împrejurimilor, decorul somptuos al Pavilionului de pe Lac și al pontonului adiacent, eleganța festivă a Restaurantului Venețian, șarmul Grădinii Versailles, intimitatea Salonului Britanic sau a celui Francez, efervescența din jurul piscinei-bar sunt tot atâtea decoruri dintre care îți poți alege pe cel mai potrivit, în funcție de amploarea și tema evenimentului dorit.

 

Savurează specialitățile pregătite de talentatul nostru maestru bucătar într-o ambianță elegantă, cu vedere minunată asupra lacului și muzică în surdină. Platourile savant aranjate, cu mâncăruri demne de cei mai exigenți gurmanzi, sunt mai întâi o plăcere pentru privire și miros, apoi o adevărată delectare a papilelor gustative. Somelierul nostru îți va prezenta o listă de vinuri de mare clasă și îți va recomanda cea mai potrivită opțiune. Salonul Venețian este perfect pentru o cină romantică sau o masă mai specială, cu prietenii sau familia.

 

Pentru nunți, botezuri, aniversări și alte evenimente personale, îți prezentăm câteva idei care s-au dovedit de succes:

 

  • serviciul religios la bisericile din zonă;
  • sosirea oaspeților la Snagov Club cu vaporașul;
  • acostarea direct pe ponton, primire fastuoasă pe malul lacului;
  • desfășurarea evenimentului într-una sau mai multe dintre locațiile noastre.

 


Lasă-ți imaginația să aleagă și pe noi să iți dăruim momentul!

 

Dacă îți place să fii nonconformist, invită-ți prietenii la un pool-party!

Piscina-bar de la Snagov Club poate fi epicentrul unei petreceri senzaționale, cum nu s-a mai văzut! Barul are o capacitate de 40 de locuri, la care se pot adauga incă aproape 100, de jur-împrejurul piscinei, printre palmieri și flori parfumate. Lumânările din tortul aniversar vor fi acompaniate de luminile vesele ale torțelor și felinarelor, toate înmulțite de reflexiile dulci ale apei cristaline.

După o petrecere splendidă, care poate dura până în zori, tu și prietenii tăi vă puteți odihni în camerele noastre luxoase, cu paturi confortabile (dintre care multe au terase care dau direct spre piscină) sau vă putem pune la dispoziție autocarul și cele 2 minibuze din dotare pentru a vă conduce la București.

 

 

Capacitate
Capacitate eveniment 100
Capacitate minima 50
Tipuri petreceri
Baby shower
Bal
Banchet
Botez
Corporate
Cununie
Majorat
Nunta
Petrecere privata
Petrecere Aniversara
Facilitati
Gradina
Meniu flexibil
Parcare
Genuri muzicale
Servicii
Aranjamente florale
Barbeque
Candy bar
Ceremonie in aer liber
Ciorba de potroace
Event planner
Lemonade bar
Produse fara gluten / BIO
Sangria bar
Servicii Hostess
Servicii paza
Torturi personalizate
Meniu personalizabil
Cheese Bar
Cigar & Cognac Bar
Cigarette corner
Decor ponton
Gelato Bar
Gheata carbonica
Ponton
Prosecco Bar
Rom corner & trabuc corner
Sushi Bar
Terase
Valet parking
Wine tasting corner
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare