ZEXE HERASTRAU

By ZEXE

Bucureşti, Bucuresti, Șoseaua Nordului 7-9, București
Descriere

Evenimente

La Zexe Herăstrău creăm povești și amintiri de pus la păstrare cu fiecare eveniment privat pe care îl organizăm alături de voi! Alegeți unul dintre saloanele noastre și bucurați-vă de:

  • Un cadru natural, dar și loc la adăpost sub o terasă modernă și ofertantă;
  • Un view idilic asupra lacului Herăstrău;
  • Un decor elegant;
  • Preparate savuroase și băuturi selecte.
Salon Parter: Interior & Terasă160 persoane

Creăm spațiul care să poarte amprenta voastră, indiferent de natura evenimentului pe care-l organizați: un botez, 'nuntez', nuntă exclusivistă sau o întrunire corporate care să lase moștenire o amintire de neuitat.

Lăsăm calitatea serviciilor să vă copleșească dorințele, vă îmbrăcăm toate emoțiile în eleganță și devenim arhitecții evenimentului vostru perfect, demn de poveștile autentice pe care vi le-ați construit. În care dintre saloanele noastre vă vedeți vibrând pe ringul de dans?

*Puteți opta pentru exclusivitate astfel: minimum 80 de persoane pentru terasă sau minimum 120 de persoane pentru interior & terasă. 

 

Capacitate
Tipuri petreceri
Baby shower
Bal
Banchet
Botez
Corporate
Cununie
Majorat
Nunta
Petrecere copii
Petrecere privata
Petrecere Aniversara
Facilitati
Gradina
Meniu flexibil
Genuri muzicale
Servicii
Ceremonie in aer liber
Ciorba de potroace
Event planner
Meniu personalizabil
Terase
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare