Oferta Petrecere
Meniu Bufet 1 : 44 euro/persoana
ANTREURI RECI ȘI SALATE
Salată Caprese (felii de roșii proaspete, cu brânză
mozzarella, asezonate cu sos pesto și reducție de otet
balsamic)
Moutabal – salată libaneză de vinete cu tahini, iaurt grecesc,
ulei de măsline și usturoi
Salată iceberg, crutoane aromatice, scalii de parmezan și
ansoa cu sos Caesar
Salată exotică, cu piept de pui, ananas, mango, porumb cu
sos de mayo și dressing de lime
Hummus clasic libanez, servit cu sticks de legume proaspete
Platou brânzeturi tradiționale românești, struguri albi și
selecție nuci
Platou Antipasto mediteranean (prosciutto crudo, salam
Chorizo, mortadella, jambon afumat, mini cornișon, măsline
marinate, roșii uscate, arpagic murat)
PREPARATE CALDE ȘI GARNITURI
Vrabioară de vită la cuptor, cu ierburi aromatice –
CARVING STATION
Mușchiuleț de porc, învelit in bacon – CARVING STATION
File de Butter fish, servit cu sos de lămâie și portocală
Lasagna de legume cu sos de roșii și parmezan
Saltimboca de curcan cu sos mediteranean
Cartofi la cuptor cu rozmarin, sare de mare, ulei de
măsline și vin alb
Legume asortate la cuptor cu semnițe de susan alb
Orez la abur cu infuzie de iasomie și semințe de mac și
susan negru
Sosuri corespondente (brun, bbq, muștar)
Salată verde de grădină cu sos de vinaigrette
Salată de cuș-cuș cu legume, fructe uscate, caise, stafide,
marinată cu ulei de măsline și suc de lămâie și coriandru
PE MASĂ
Măsline marinate – verzi, negre, kalamata
Parmezan - Parmigiano Reggiano
Pâinică de casă și unt alifiat cu sare și ierburi
Meniu Bufet 2 : 49/persoana
ANTREURI RECI ȘI SALATE
Salată cu creveţi baby şi paste Singapore, paste de orez marinate în sos
soia, ghimbir, sos stridii și presărate cu ceapă verde, coriandru și susan
Salată Caprese (felii de roșii proaspete, cu brânză mozzarella, asezonate
cu sos pesto și reducție de otet balsamic)
Moutabal – salată libaneză de vinete cu tahini, iaurt grecesc, ulei de
măsline și usturoi
Salată iceberg, crutoane aromatice, scalii de parmezan și ansoa cu sos
Caesar
Salată exotică, cu piept de pui, ananas, mango, porumb cu sos de mayo și
dressing de lime
Hummus clasic libanez, servit cu sticks de legume proaspete
Salată grecească (ardei gras, ceapă roșie, roșii, castraveți tăiați cuburi,
măsline, brânză feta), asezonată cu ulei de măsline și acceto balsamico
din vin alb și oregano prospat
Platou brânzeturi internaționale și românești, struguri albi și selecție
fructe confiate
Platou Antipasto mediteranean (prosciutto crudo, salam Chorizo,
mortadella, jambon afumat, mini cornișon, măsline marinate, roșii
uscate, arpagic murat)
PREPARATE CALDE ȘI GARNITURI
Mușchi de vită la cuptor – CARVING STATION
Curcan întreg la cuptor – CARVING STATION
Piept crocant de porc, la cuptor – CARVING STATION
Somon de Atlantic cu sos teriaky și semințe de susan alb
Sarmale tradiționale,servite cu mămăliguță, ardei iute, bacon
crocant și smântână
Cartofi noi la cuptor cu sare de mare și unt
Orez prăjit japonez
Legume la grătar cu sos acceto balsamico
Sosuri corespondente (brun, bbq, muștar)
Salată rucola cu brânză feta şi grapefruit roșu, muguri de pin,
asezonată cu ulei de măsline și acceto balsamico
Salată de cuș-cuș cu legume, fructe uscate, caise, stafide,
marinată cu ulei de măsline și suc de lămâie și coriandru
PE MASĂ
Măsline marinate – verzi, negre, kalamata
Parmezan - Parmigiano Reggiano
Pâinică de casă și unt alifiat cu sare și ierburi
Meniu Varianta 1 : 55 euro/persoana
ANTREU RECE
Cremă de brânză de
capră pe ardei gras
Cornet șuncă și salată de
crudități
Spumă de ton
Frigăruie roșii cherry cu
bocconcini
Pate pui de casă pe
castravete
Crevete cu sos Calypso
Terină de pui cu spanac
Măsline marinate
Canapea somon afumat
PEȘTE
File de șalău, servit cu
sos Meuniere, alături de
o garnitură de legume
sote și piure de cartofi
zdrobiți
SARMALE
Sărmăluțe tradiționale în
foi de varză, servite cu
mămăliguță, smântână și
ardei iute proaspat
FEL PRINCIPAL
Mușchiuleț de porc umplut cu
ficăței de pui, învelit în bacon,
piept de curcan cu sos de
ciuperci, servite cu cartofi
gratinați și salată rucola cu roșii
cherry
TORT, LA ALEGERE
Tort mouse de ciocolată albă cu zmeură
Tort Truffle ciocolată
Tort Bavaroise - ciocolată în trei culori
Tort mouse mango și fructul pasiunii
Pâinică de casă cu unt
Meniu Varianta 2 : 65 euro/persoana
ANTREU RECE
Frigărui de roșii cherry
cu mozzarella bocconcini
Ruladă de pui cu legume
Somon tartar pe lime
Terină brânză în trei
culori
Prosciutto cu pepene
galben
Baba Ganoush
Frigăruie brânzeturi
nobile și căpșuni
Măsline marinate
Spumă ficat de rață cu
dulceață de coacăze
PESTE
File somon de Atlantic
servit cu sos Teriyki și
garnitură de orez prăjit
japonez, plus sparanghel
tras în unt
SARMALE
Sărmăluțe tradiționale în
foi de varză și viță de vie,
servite cu mămăliguță,
smântână și ardei iute
proaspat
FEL PRINCIPAL
(LA ALEGERE)
MIX GRILL - piept de
curcan învelit în bacon,
muschi de vită, servite
cu garnitură de cartofi
zdrobiți cu trufe, legume
baby și sos piper verde
SAU
Pulpă confiată de rață,
servită cu varză roșie
caramelizată, cartofi
gratinați și sos de
portocale cu anason
TORT, LA ALEGERE
Tort mouse de ciocolată
albă cu zmeură
Tort Truffle ciocolată
Tort Bavaroise - ciocolată în
trei culori
Tort mouse mango și fructul
pasiunii
Pâinică de casă cu unt
Meniu Varianta 3 : 75 euro/persoana
ANTREU RECE
Terină de foie gras cu
dulceață de ceapă
Ruladă de somon cu brânză
Bresaola cu brânză Esquiza
Creveți tiger cu sos cocktail
Terină curcan cu fructe
confiate
Somon tartar pe toast alb
Roșii mini, umplute cu brânză
franțuzească
Frigăruie de pecorino romano
cu măslină neagră
Tartină cu tartar de creveți cu
piper roșu
ANTREU CALD
Vol au vent umplut cu
creveți tiger, ardei trei
culori, mazăre fresh și
sos de vin alb cu șofran
PEȘTE
File Butter Fish cu garnitură
de rissotto italian și
sparanghel sote tras în unt,
cu sos de șampanie și
caviar negru
SAU
Lup de mare, servit cu baby
zucchini și garnitură de
orez Jasmine în două culori
SORBETO
Sorbeto de lămâie verde
cu vodka Grey Goose
FEL PRINCIPAL (LA ALEGERE)
Mușchi de vită Brazilia cu sos brun,
Foie Gras de rață, tras la tigaie,
servite cu garnitură de cartofi cu
rozmarin și legume
SAU
Cotlete de berbecuț Noua
Zeelandă, servite cu garnitură de
cartofi cu rozmarin, legume
rattatouille și sos brun
TORT, LA
ALEGERE
Tort mouse de
ciocolată albă cu
zmeură
Tort Truffle ciocolată
Tort Bavaroise -
ciocolată în trei culori
Tort mouse mango și
fructul pasiunii
Pâinică de casă cu unt