Ambasad'Or Play

By Ambasad'Or Events

Bucureşti, Sector 2, Str. Aromei, 96
Descriere

Hi kids! Azi e ziua voastră norocoasă! Veţi descoperi cu adevărat ce e Bestial, ce e Funtastic, ce e Cool!

Lumea Ambasad’Or Play te vrăjeşte. La Ambasad’Or Play poţi fi orice vrei tu! Te visezi erou, prinţ sau prinţesă? Deschide ochii! Hai cu gaşca la Ambasad’Or să te Play ? cum n-ai făcut-o niciodată!

Punem la cale petreceri în care plictiseala e strict interzisă, iar tu eşti în centrul Lumii Ambasad’Or Play.

Dacă până acum voi aţi fost cei ascultători, e vremea Reeeeevoooooluuuuţieeiiiii!

Părinţii sunt la ordinele voastre!

Dacă aveţi între 0 şi 13 ani – celor de 0-2 ani le asigurăm noi traducerea ? – cereţi-le imediat părinţilor voştri Biletul către Şcoala de Distracţie Ambasad’Or Play!

O superlocaţie gândită de un Creier de Copil, desenată de o Minte Înţeleaptă şi construită de un Meşter Vrăjitor!

Totul pentru voi, totul la dispoziţia voastră: tu eşti Stăpânul Etajelor şi al Preţioaselor Jocuri. 4 superniveluri care te aruncă dintr-o lume în alta. Descoperă Secretele Ambasad’Or Play.*Plata avansului contravalorii serviciilor reprezintă acceptarea integrală a termenilor și condițiilor prestatorului pentru furnizarea serviciilor, astfel cum sunt detaliate in continuare.

In cazul in care, ulterior achitarii avansului contravalorii serviciilor, Beneficiarul renunta la prestarea acestora, din orice motiv, cu exceptia unui caz de forta majora, Beneficiarul intelege ca suma platita reprezentand avans pentru rezervarea sălii va fi reținută de Prestator cu titlu de despăgubire si declara in mod expres ca renunta la orice pretentie de restituire a acestei sume.
Dacă din cauza unor evenimente care nu sunt cauzate de propria culpă sau în cazurile de forţă majoră, Prestatorul nu poate presta serviciile conform contractului sau întârzie prestarea acestora, acesta nu va ţinut răspunzător pentru prejudiciile de nicio natură suferite de Beneficiar. În această situație Prestatorul va depune toate diligențele necesare pentru a asigura prestarea serviciilor în folosul Beneficiarului în cel mai scurt timp.

Sala Motan Tan

E surprinzător de atentă la tot ce faci şi nu te scapă o clipă din ochi. Îţi miaună un bun venit de cum te vede şi va fi bona ta cât vei sta la Ambasad’Or Play. E cea mai pisicoasă dintre mâţe şi se numeşte Motantan. Numele de botez i l-a dat însuşi Campionul Mondial al Pisicilor Jucăuşe, o megamâţă pe care şi tu o vei cunoaşte într-o bună zi. Ia-ţi prietenii şi veniţi să-i arătaţi lui Motantan cum ştiţi voi să vă jucaţi. Haioasa mâţă v-a pregătit o grămadă de surprize. Evident, surprizele nu se spun…aici. Îmbrăcarea şi… la Ambasad’Or Play cu voi!

Sala Ham-Hammy

Next Level în Ambasad’Or Play este fix etajul păzit straşnic de cel mai simpatic căţel de pe planetă: Ham-Hamy. Cuminte, jucăuş şi atent la tot ce să petrece în jurul lui, el este cel mai bun prieten al copiilor. Îl vei iubi din prima clipă. Ham-Hamy nu muşcă. El are grijă ca toţi copiii care vin la Ambasad’Or Play să se distreze. Ţi-am pregătit un tobogan haios pe care vei aluneca împreună cu amicii tăi. Râdeţi şi vă jucaţi în siguranţă.


Sala Galaxy Club

Parcă ai fi într-un film SF. Culori, forme, lumini…extraterestre. Ţi-am creat propria ta planetă în…Sistemul Solar al Distracţiei. Galaxy Club este discoteca puştilor care nu stau locului. Aici toată lumea uită de şcoală, teme, teze şi referate. Muzica face legea şi…toată lumea o respectă. Vorbim vrute şi nevrute, bem un fresh şi dansăm cât putem. Adună-ţi gashka pentru o petrecere…epică. Dă sign out şi log off la orice mess ori facebook. GalaxyClub e ultima fiţă iar voi sunteţi actorii principali.


Sala Kombat Zone

Îţi place să te lupţi cu cei mai buni? Logic. Pentru că eşti cel mai bun. Nivelul 4 de la Ambasad”Or Play este pentru tine. Kombat Zone te pune în situaţii limită: experienţe unice, tensiune, acţiune ca-n filme. 100% real, absolut bestial! În Kombat Zone vin doar băieţii răi care nu cunosc frica şi luptă până la capăt.

Pentru că eşti unul dintre ei, ai acces liber în Zona de Luptă. Vei găsi un decor de camuflaj pentru ca inamicii să nu te găsească aşa de uşor şi cele mai tari jocuri: Air Hockey, Fussball, Nintendo Wii. Când cheful de distracţie atinge nivelul maxim, pune stăpânire pe cele două simulatoare de curse. Arată ce poţi! În Kombat Zone totul e permis!

Fie că eşti om de echipă sau un erou singuratic, la Ambasad’Or Play / Level 4 câştigi întotdeauna.

Fuga marsh! Direcţia: Ambasad”Or Play! Misiunea: distracţie la limită!

Capacitate
Tipuri petreceri
Facilitati
Parcare
Wi-Fi
Genuri muzicale
Servicii
Torturi personalizate
Activitati indoor
Aranjamente baloane
Face paiting
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Oferta Petrecere
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare