JINGLE JOY

Bucureşti, Sector 3, Strada Wilhelm Filderman 10 A
Descriere

JINGLE JOY TE ASTEAPTA
Avem acum pentru dumneavoastra doua locatii moderne, Jingle Joy Unirii si Jingle Joy Foișorului, de unde veti putea alege tipul de petrecere potrivit varstei si dorintelor copiilor dumneavoastra.

PROGRAM DIFERIT
Va asteapta o sumedenie de surprize si provocari, jocuri interactive, competitii, sesiuni de dans, karaoke, concurs de sumo, parada modei, battle-uri de dans, care cu siguranta va vor trezi interesul pe toata perioada petrecerii.

SURPRIZE LA TOT PASUL
Avem pregatite cele mai captivante show-uri de break dance, iluzionism, chiar si un ventriloc! Si nu ne oprim aici … avem DJ, jocuri de lumini, pinata, cocktail-uri si petreceri tematice.

JOCURI PENTRU TOATE GUSTURILE
Te asteapta numeroase jocuri electronice (PS3, PS4, PS VR, XBOX 360 KINECT si WII), arcade machine (shooting, racing, basketball) , masa de biliard, masa de air hockey, masa de fotbal, minigolf, Twister, saltea profesionala de sarit, oglinzi care deformeaza, instalatie profesionala de karaoke, costume de sumo.

NE DISTRAM IMPREUNA
Suntem aici ca tu sa te simti cat mai bine! 4 baieti din echipa noastra se vor asigura pe tot parcursul petrecerii ca distractia sa fie demna de o aniversare de neuitat.

MENIUL
Cateringul este asigurat de Domino's Pizza. Tortul sarbatoritului poate fi comandat de pe www.etorturi.ro, sau il puteti aduce dumneavoastra.

Capacitate
Tipuri petreceri
Facilitati
Genuri muzicale
Servicii
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Oferta Petrecere
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare