MIMA KIDS

Ilfov, Afumaţi, Sos Bucuresti-Urziceni 118A
Descriere

Mima Kids este un loc distractiv și sigur pentru copii. Oferim îngrijire before/afterschool, cursuri, petreceri și evenimente, pentru a aduce bucurie în viața copilului dumneavoastră.

Scopul nostru este să creăm un mediu îngrijitor, care să stimuleze imaginația, dezvoltând în același timp abilități de încredere în sine.

Oferim o serie interesanta de activitati, precum Robotica, Dansuri, Actorie si Aritmetica mentala.

Ne dorim ca cei mici să devină cea mai bună variantă a lor și să câștige încrederea necesară pentru a ieși în lume, știind că pot reuși în orice ar face.

Capacitate
Tipuri petreceri
Facilitati
Wi-Fi
Genuri muzicale
Servicii
Activitati indoor
Activitati outdoor
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Oferta Petrecere
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare