DIDILAND

Bucureşti, Sector 2, Str. Emanciparii 37, Bucuresti
Descriere

Distracție
Aici ai loc să îți găsești propria ta distracție. Fie că îți place să faci grătar, să te joci tenis de masă sau să te dai pe tobogan, la noi ești binevenit. Vei găsi ceva plăcut de făcut indiferent de vârstă.

Diversitate
Ne place să oferim alternative și diversitate. Iar locul nostru este o alternativă la mall-urile prea aglomerate. Copii se pot juca în aer liber sau pot alege să exploreze jocurile din interior. Iar zilele de naștere ies memorabile!

Dialog
Vrem să îți oferim un loc, dar vrem să îți oferim și timp. Un timp de stat de vorbă cu prietenii sau de rezolvat lucruri importante – Ai văzut oferta Kids Parking? Cert este că și copii vor petrece plăcut timpul, făcând mișcare și găsind aici prieteni noi. Iar jocurile le vor stimula creativitatea și abilitățile fizice.

Capacitate
Tipuri petreceri
Facilitati
Genuri muzicale
Servicii
Prezentare video
Tur virtual
Oferte
Oferta Petrecere
Taxe

Eventree - Consultanță Gratuită de la Experți în Organizare de Evenimente


Suntem EvenTree, specializați în organizarea de evenimente, și suntem aici pentru a vă oferi consultanță GRATUITĂ prin serviciile event plannerilor noștri. Colaborăm strâns cu partenerii noștri de top, inclusiv locații de evenimente și furnizori de servicii conexe, pentru a îi ajuta să găsească clienții potriviți și pentru a ajuta clienții să își găsească locațiile și furnizorii ideali.


Cu EvenTree, veți avea acces la un event planner dedicat gratuit, specializaț în a înțelege nevoile și dorințele clienților și în a va oferi opțiuni si recomandari, sfaturi și sugestii privind gasirea locatiei si a furnizorilor potriviti evenimentului, care se incadreaza cerintelor si bugetului dumnevoastra și răspundem întrebărilor pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere.


Totodata, procesul de consultanta consta in aflarea disponibilitatii datelor solicitate pentru organizarea evenimentului, transmiterea de oferte de meniuri, realizarea de meniuri personalizate, stabilirea vizionarilor pentru a va asigura de alegerea dumnevoastra și chiar beneficii suplimentare, cum ar fi discounturi și servicii extra gratuite, precum candy bar, aranjamente florale, fruit bar, cabină foto, și multe altele.


Afla mai multe
Doresc recomandare